Здрави односи. Здрава земља. Здрав плод.

Више од 30 газдинстава

Преко 100 хектара плодне земље

Партнерства која су здравља вредна

Природна храна са локалних газдинстава у срцу Врачара

Прешли смо више од 30.000 километара у потрази за сеоским домаћинствима на којима се храна производи без употребе вештачких препарата, у складу са законима природе и нашим зацртаним хуманим принципима. На Фрушкој гори, Копаонику, Голији, Пештеру, Власини, Старој планини, Тари, у Бачкој, Шумадији и Морави, пронашли смо управо таква газдинства. Они су данас наши Задругари, са којима делимо исту љубав, веровање и страст – производњу 100% природне, сезонске, локалне и свеже хране, коју право са поља доносимо на тањир!

Хајде да се упознамо и дружимо!

Позивамо Вас да се придружите нашој мисији, јер Задруга управо то и симболизује – оно што радимо за себе, за нашу децу и нове генерације, радимо и ЗаДруга, сви ЗаЈедно!

Представљамо вам наше Задругаре са којима делимо исту љубав, веровање и страст – производњу 100% природне, свеже, сезонске и локалне хране, коју право са поља доносимо на тањир!

Уколико поседујете производ који је настао на поштовању природних принципа и делите исту љубав, веровање и страст са нама, јавите нам се и постаните део наше Задругарске мисије!

×
×

Cart