Web sajt zadruga.co.rs veoma ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti korisnika naših usluga.

Molimo Vas da pročitate ovaj tekst kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava se vremenom može korigovati, pa preporučujemo da je povremeno proverite.

SAMOVOLJNA SAGLASNOST

Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem “Politike privatnosti” potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način koji je opisan dalje u tekstu. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst ćemo objaviti na ovoj stranici.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Web sajt možete pregledati besplatno i bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke. Odlučite li iskoristiti neku od usluga koje nudimo nužno je da nam ostavite lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da Vam obezbedimo traženo. Tražimo samo informacije koje su nužne kako bismo što bolje realizovali Vaš zahtev.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA – način i razlog

Tokom korišćenja našeg sajta i vršenja porudžbine dobijamo i obrađujemo Vaše podatke u svrhu poboljšanja usluge.

·       Podaci prikupljeni direktno od korisnika

Pilikom registracije na našem sajtu tj. poručivanja, od Vas će biti tražene sledeće informacije: ime, prezime, e-mail adresa, kompletna adresa za isporuku, IP adresa, kontakt telefon i poštanski broj.

·         Podaci dobijeni tokom korišćenja naših usluga

–         Informacije o Vašoj narudžbini tj. artiklima

–         Favorizovani proizvodi

–         Preferencije u sortiranju

–         Aktivnosti na zamenama proizvoda, umanjenju ili povećanju pojedinačnih količina artikala

–         Detalje oko obavljene narudžbine i navika u korišćenju sajta

–         Informacije vezane za Vašu komunikaciju sa Zadruga Market

DELJENJE LIČNIH PODATAKA

Mi ne delimo lične podatke sa trećim licima, osim ako je neophodno za naše legitimne profesionalne i poslovne potrebe, kako bismo izvršili Vaše zahteve i/ili ako nalaže ili je dozvoljeno zakonom ili profesionalnim standardima.

U pojedinim slučajevima Zadruga Market može da podeli Vaše podatke o ličnosti sa raznim eksternim društvima, pojedincima ili pružaocima usluga ili dostavljačima koji rade u naše ime kako bi nam pomogli da ispunimo Vaše zahteve.

LINKOVI KA DRUGIM SAJTOVIMA

Molimo Vas da imate u vidu da web-sajt može da sadrži linkove ka drugim sajtovima, a koji nisu regulisani ovom Izjavom o privatnosti već drugim izjavama o privatnosti koje se mogu razlikovati u pojedinim segmentima.