Uslovi korišćenja

Pažnja: upotrebom internet sajta zadruga.co.rs, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “Uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove Uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Green philosophy d.o.o može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Podaci o proizvodima

Zadruga Market maksimalno koristi sve svoje resurse da vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim fotografijama, specifikacijama i cenama. Trudimo se da prikazane slike sa priloženim opisima budu što verodostojnije artiklima koje dostavljamo, ali obzirom na prirodu namirnica sa kojima poslujemo dolaziće do određenih, razumljivih varijacija za koje ne možemo snositi odgovornost u slučajevima kada dostavljeni artikal nije u skladu sa prikazanom slikom ili sadržajem na sajtu.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.

Zadruga Market nastoji da od svojih dobavljača dobije tačne i pouzdane podatke o proizvodima i da ih prenese na stranici zadruga.co.rs . Ipak, Zadruga Market ne može garantovati tačnost, potpunost i ispravnost ovih podataka u svakom momentu.

Mogu se pojaviti razlike između podataka prikazanih na internet stranici i onih prikazanih na deklaracijama proizvoda, iz tehničkih ili drugih opravdanih razloga.

Podaci koji su dostupni na internet stranici ne zamenjuju podatke navedene na deklaracijama proizvoda. U slučaju eventualnih odstupanja, merodavne su informacije na deklaraciji. Kupac je obavezan da, pre upotrebe ili konzumacije proizvoda, izvrši uvid u podatake sadržane na deklaraciji proizvoda i da iste uzme kao merodavne.

U slučaju pitanja možete nam se obratiti na market@zadruga.co.rs.