О НАМА

Како је све почело…

Наша прича потекла је из једне од најнераскидивијих, најистинскијих и најчистијих љубави. Љубави човека према природи. Потреба да се поново повежемо са снагом, лепотом и богатством које она у себи носи, а од које нас савремен начин живота често удаљава, подстакла нас је да се упустимо у сложену, важну и свеобухватну мисију.

Кренули смо од места одакле је све почело. Од природе. Почели смо да је ослушкујемо. Да је проучавамо, опипавамо и схватамо њене законе и правила. Да се дивимо њеној величанствености, да уживамо у њеној великодушности и да ценимо драгоцености које нам несебично пружа.

На путу кроз Србију дугачком више од 30.000 километара, схватили смо да нема лепше хране од оне коју нам наша природа даје у свом изворном облику, а то је свежа, сезонска, локална и природна храна. Она која настаје на поштовању правила и принципа природе, из еколошки чистих предела, без употребе хемије и вештачких препарата.

Из свега тога, родила се наша идеја да спојимо село и град. Да људима у урбаним срединама понудимо здравију, квалитетнију, природнију и пре свега, храну са контролисаним пореклом, а да нашим малим произвођачима помогнемо у развијању својих послова.

Позивамо Вас да се придружите нашој мисији, јер Задруга управо то и симболизује – оно што радимо за себе, за нашу децу и нове генерације, радимо и ЗаДруга, сви ЗаЈедно!

Ваша Задруга

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-3db002a53c8d017c29973e8eda1eba59.png' }}

zadruga.co.rs. Сва права задржана.

×
×

Cart