Задруга Food Concept

  •    ПРИРОДНО    
  •     СЕЗОНСКО    
  •     СВЕЖЕ    
  •     ЛОКАЛНО    
   ПРИРОДНО    

Природно, здраво

Доступно свима

Поштујући правила и принципе природе, без употребе хемије, пестицида, хормона и вештачких препарата, саде се и гаје наше намирнице. Од њих настају најлепши домаћи производи из еколошки чистих предела и контролисаног порекла.

    СЕЗОНСКО    

Сезонски доступно

Природни циклус гајења намирница 

Један од основних принципа на којем се заснива наш концепт огледа се у поштовању природног циклуса гајења намирница, односно употреби искључиво сезонског воћа, поврћа и меса. У складу са тим, наша понуда и јеловник зависе од годишњег доба у коме се налазимо.

    СВЕЖЕ    

Увек свеже убрано 

Јер су свеже намирнице најздравије 

Са наших поља право на Ваш сто! Свакодневно у наш Задруга маркет и ресторан, стижу природне и сезонске намирнице са локалних домаћинстава широм Србије. Због тога су наше намирнице увек свеже, највишег квалитета и јединственог укуса.

    ЛОКАЛНО    

Локално, домаће 

Подржавамо малог српског привредника

Сви наши производи саде се, гаје и производе у Србији. На Фрушкој гори, Тари, Старој планини, Копаонику, Голији, Власини, Пештеру, у Бачкој, Морави, Шумадији и Хомољу, налази се преко 30 породичних газдинстава са којих нам стижу природне, сезонске и свеже намирнице.

Како је све почело…

Наша прича потекла је из једне од најнераскидивијих, најистинскијих и најчистијих љубави. Љубави човека према природи. Потреба да се поново повежемо са снагом, лепотом и богатством које она у себи носи, а од које нас савремен начин живота често удаљава, подстакла нас је да се упустимо у сложену, важну и свеобухватну мисију.

Кренули смо од места одакле је све почело. Од природе. Почели смо да је ослушкујемо. Да је проучавамо, опипавамо и схватамо њене законе и правила. Да се дивимо њеној величанствености, да уживамо у њеној великодушности и да ценимо драгоцености које нам несебично пружа.

На путу кроз Србију дугачком више од 30.000 километара, схватили смо да нема лепше хране од оне коју нам наша природа даје у свом изворном облику, а то је свежа, сезонска, локална и природна храна. Она која настаје на поштовању правила и принципа природе, из еколошки чистих предела, без употребе хемије и вештачких препарата.

Из свега тога, родила се наша идеја да спојимо село и град. Да људима у урбаним срединама понудимо здравију, квалитетнију, природнију и пре свега, храну са контролисаним пореклом, а да нашим малим произвођачима помогнемо у развијању својих послова.

Позивамо Вас да се придружите нашој мисији, јер Задруга управо то и симболизује – оно што радимо за себе, за нашу децу и нове генерације, радимо и ЗаДруга, сви ЗаЈедно!                                                                                                                                     

Ваша Задруга


ХИПОКРАТ

Нека Ваша храна буде лек, а Ваш лек Ваша храна

×
×

Cart