Чај ехинацеа 50г

200.00 рсд

Description

Чај ехинацео се користи за побољшање имунитета, јачање организма, против грипа и вируса, природни антибиотик

Производи: ПГ Драган Митровић, село Мужинац, Сокобања

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.