У ЗДРАВОМ СЕЛУ ЗДРАВ ДУХ

За здравије генерације!

ЗАДРУГА РЕСТОРАН

За здравије гастрономско искуство!

ЗАДРУГА MARKET

За здравију куповину!

FARM TO TABLE

природно | свеже | сезонско |локално

thin

Природна, свежа и сезонска храна са наших газдинстава

Задруга Food Concept основан је у жељи да намирнице које нам је природа дала у свом изворном облику, из еколошки чистих предела и контролисаног порекла, са породичних газдинстава широм Србије, донeсе право на Ваш сто.

У оквиру концепта налазе се Задруга ресторан и Задруга online маркет.

Драги наши пријатељи,


Од данас Вам све производе из Задруга mаркета ДОСТАВЉАМО на кућну адресу.

Уколико су Вам потребни домаћи производи и најквалитетније намирнице гајене на потпуно природан начин, без употребе хемије, пестицида, хормона, антибиотика и осталих вештачких препарата, обратите нам се на телефон 060 555 76 41.

Сви производи стижу од наших пријатеља са села, наших драгих задругара, из еколошки чистих подручја широм Србије, тако да смо припремили за Вас богату понуду намирница – месо, јаја, млечни производи, тестенине, брашно, зимница, мед и многи други.


Само позовите 060 555 76 41 и домаћи производи ће бити на Вашој адреси.

Ускоро, сви производи из Задруга маркета биће доступни на нашем сајту.


Чувајте своје здравље и останите код куће!


Дани Титове кухиње у Задрузи

У ресторану Задруга, у сарадњи са издавачком кућом Лагуна, овог викенда одржаће се Дани Титове кухиње. Придружите нам се и откријте неке од омиљених специјалитета који су красили раскошну трпезу познатог државника.


Погледајте све догађаје овде.


Задруга специјалитети

Придружите нам се у дегустирању врхунских и лимитираних деликатеса, направљених по специјалној рецептури нашег главног кувара.


Погледајте све наше специјалитете овде.


Задруга Ресторан

Од најквалитетнијих намирница које нам природа даје, мало чаролије и много љубави, стварамо јединствене специјалитете који буде сва чула…

Задруга Online Маркет

Oткријте чаролију 100% природних производа чија традиција, љубав и најлепши плодови са наших поља, оживљавају давно заборављене укусе природе, детињства и домаћих рецепата.

Задруга Корпа

Постаните део нашег концепта и свакога месеца уживајте у природним и пажљиво одабраним намирницама које достављамо на Вашу адресу, уз могућност додатних попуста.

Наше путешествије

Упознајте се са задругарским газдинствима широм Србије, будите увек у току са специјалним догађајима које организујемо у нашем ресторану, сазнајте све о концепту, производима и намирницама које користимо, али и о томе како се хранити и живети здраво у савременом добу. Добро дошли на Задруга блог!

×
×

Cart